Едно от емблематичните ТВ лица в България Радина Червенова става част

...
Едно от емблематичните ТВ лица в България Радина Червенова става част
Коментари Харесай

Радина Червенова става част от екипа на bTV |

Едно от емблематичните ТВ лица в България Радина Червенова става част от екипа на bTV през новия ефирен сезон. Тя ще има лична графа в " Преди обед " всеки понеделник и ще среща феновете с позабравени герои от предишното. В сряда пък ще разяснява със експерти тематики за човешките връзки. 

Червенова бе дългогодишно лице на новините на Българска национална телевизия и  водеше централната осведомителна емисия. През 2018 година тя слезе от екран.

В екипа на " Преди обед " влиза и младата актриса Сара Драгулева с рубриката „ Долче вита “ за метода на живот на звездите. В рубриката ще взе участие и дизайнерката Антония Йорданова.

Сред новите попълнения в екипа на „ Преди обед “ е и известният влогър и актриса, позната от сериала „ Съни бийч “ - Поли Недкова. Тя ще следи обществените мрежи, с цел да среща зрителите с най-новите, най-коментирани и най-харесвани клипове, ще насочва Тик-Ток провокации и ще споделя за персоналните истории на звездите от света на киното. Заедно с рецензия Деян Статулов Поли ще показва филмовите министър председатели и нови сериали.

Актьорът Ненчо Илчев, който феновете познават от „ Столичани допълнително “ и „ Комиците и другари “, ще има своя графа за деца - „ Вълшебствата на Ненчо “.

В една от новите рубрики на „ Преди обед “ – „ УспешниТЕ “ – пластичният хирург доктор Мартин Генов ще споделя истории за триумфа на персони от разнообразни сфери на живота.

Колоритната Веси Цюрбрюг ще води кулинарна графа. В екипа остава и Лео Бианки.

В „ Духът на здравето ” доктор Неделя Щонова и тази есен ще води здравната си графа, а Камен Лисички - да търси колекционери и ще ни напомня игрите на 90-те години.

Венета Георгиева ще продължи благодарение на потвърдени експерти да трансформира визията на феновете в рубриката " Променените ", а Косьо Филипов ще споделя по какъв начин са основани най-популярните български песни.

„ Пътят на щастието “ с Валерия Скимици ще търси у нас и по света идеалната рецепта за баланс и естетика, а репортерът Цвета Макрегър ще показва знакови места в България, за които не знаем съвсем нищо.

Водещи на предаването остават Десислава Стоянова и Александър Кадиев.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР